Det er sommerferie og som de fleste andre nyter jeg rolige dager men litt ferie av og på fra jobb, og ettermiddager uten politiske møter og sakspapirer som skal gjennomgås.

Lange lyse kvelder gir energi selv om varmen nesten er overveldende – og det kjennes godt å ta en pause fra innkjøpssaker, anmeldelser, tillitsutfordringer og jag etter tilbakeholdte dokumenter. Ja, det er nesten ikke til å tro at disse sakene fremdeles ikke har fått en ende – og med «agurktidens» fritt-frem i avisene så har de som ønsker det fått boltre seg med god spalteplass til å kaste stein på hverandre i sakens anledning. Man kan undres over noe av det som er sagt og skrevet – men at det er en betent situasjon er hevet over enhver tvil. Utfordringen er at det er så mange saker satt i sammenheng, men som likevel må behandles særskilt – så her gjelder det å stokke kortene riktig og ikke lage for mange sølekaker.

Så mens tidenes kremsommer fremdeles skal nytes en stund til, så begynner jeg å se frem til at kommunestyret samles igjen over ferien slik at vi kan jobbe videre med dette – i de rette fora – og med fokus på å rydde opp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s