Etter en lang og deilig sommerferie og noen uker med intense debatter i form av leserinnlegg, ordveksling i sosiale medier og nokså krevende orkantilstand i kjølvannet av de sakene vi fremdeles forsøker å rydde opp i – innkjøpssak, skolesak, styringsgruppe og åpenhetskultur – så var det i dag godt å få gjøre noe konstruktivt politisk arbeid.

Dagen ble tilbrakt i møte med Teknisk Utvalg og på vegne av Høyre og i samarbeid Høyre/Frp fremmet jeg og Øystein Møretrø (Frp) 7 vedtak i de 14 sakene vi behandlet. Vi fikk enstemmig gjennom 3 av forslagene våre og fikk også flertall for 2 av våre andre forslag. Så dette var en god dag på jobb som politiker.

Så må det legges til at vi også i løpet av formiddagen gjennomførte en fin befaringsrunde på flere av sakene som var til behandling – og jeg må innrømme at jeg synes jeg er kjempeheldig som får være en del av dette utvalget og dermed får komme rundt i kommunen vår på en slik måte. Og som alltid (nesten i alle fall) – solen skinte og gjorde starten på dagen helt fantastisk.

Befaring TU 21 aug 2018

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s