Åpenhet er viktig for tillit – også i politiske prosesser. Jeg tenkte følge opp med å dele min plan for uken hva gjelder politiske aktiviteter og møter.

Dagene som lokalpolitiker i Grimstad er innholdsrike, varierte og på mange måter både spennende og krevende. Denne uken starter med gruppemøter (som alltid i de ukene det er møter i de ulike utvalgene). Her vil vi gå gjennom sakene som skal opp til behandling i ulike råd og utvalg, samt det som skal behandles i Kommunestyremøtet senere i måneden. Denne mandagen er det også lagt opp til to presentasjoner som alle kommunestyremedlemmene er invitert til, og det er begge veldig interessante temaer.

Tirsdagens møte i Teknisk Utvalg vil jeg utfra sakslisten tro at skal foregå nokså normalt. Det som blir mest kontroversielt denne gangen er at Rådmannen er invitert til utvalget for å orientere om forrige ukes avsløring om ny «innkjøpssak», denne gangen i teknisk sektor. Utvalget gis anledning til å stille spørsmål i sakens anledning, og jeg er spent på hva som vil komme ut av denne seansen …

Onsdag kveld er de ulike politiske partiene invitert til samtale og dialog med Human-Etisk Forbund rundt temaene skolegudstjeneste, livssynsåpent seremonirom og kommunal drift av gravferd. Møtet finner sted på Biblioteket kl 18.00 – 19.30.

Uken avsluttes med valgkamp – og stand med Grimstad Høyre i Storgata ved Sparebanken Sør. Vel møtt til en hyggelig prat!

Politisk ukeplan – uke 23

Mandag 3.juni:

17.00: Gruppemøte Grimstad Høyre

19.00: Grimstad Eiendomsutvikling AS presenterer planene for Gundersholmen

19:35 – Informasjonsmøte om planer for mulig alternativ opplæringsarena

Tirsdag 4.juni

08.30: Heldagsmøte i Teknisk Utvalg (TU) med befaringer og behandling av saker

12.00: Rådmannen møter i TU og gir en orientering om «innkjøpssaken» i teknisk sektor

19.00: Møte i Grimstad Høyres program- og kampanjekomite

Onsdag 5.juni

18.00: Dialogmøte med Human-Etisk Forbund på Biblioteket

Lørdag 8.juni

12.00-14.00: Stand i Storgata med Grimstad Høyre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s