Mandag er fridag – og jeg ser frem til å følge kampen mellom Amazon Grimstad FK og Nanset på som spilles på Levermyr kl 14. 1.divisjonskampen mellom disse to lagene blir utrolig spennende for nå kjemper Amazon helt i toppen av tabellen, og Nanset har hatt en god periode i det siste med 2 seiere på rad selv om de sloss i bunnen av tabellen. Vil Amazon opprettholde statistikken med 0 tap på hjemmebane i år? Møt opp å hei på hjemmelaget da vel!!!

Denne uken er jeg så heldig å være invitert til Øygardens Institutt på Morholt. Jeg takker for invitasjonen og gleder meg veldig til å se hvordan dere har det, og jeg håper få et bedre innblikk i aktivitetene deres. Høyre i Grimstad har medtatt i vårt program at vi vil å søke samarbeid med frivillige aktører som kan bidra til en god omsorg for mennesker som rammes av demens, for eksempel «Instituttet». Jeg er derfor spent på å se hvordan dere har det, og mulighetene for å finne en løsning for dette. Frivillig engasjement og god demensomsorg er to av mine hjertesaker, så dette besøket gleder jeg meg veldig til.

Uken blir videre preget av styreaktiviteter. Først ut er styremøte i Grimstad Høyre på tirsdag kveld, og på torsdag er det styremøte i «tomteselskapet» på formiddagen, og så avsluttes dagen med styremøte på Kulturhuset om kvelden.

Også denne helgen stiller Grimstad Høyre på stand i Storgata ved Sparebanken Sør (dessverre var ikke været helt på vår side sist helg, vi prøver igjen). Jeg håper mange vil komme innom vår stand og prate med oss om sin hjertesak. Vi i Høyre mener at samfunnet bygges nedenfra av oss som er glad i kommunen vår. Og nettopp derfor vil vi gjerne høre hva akkurat du er opptatt av. Vel møtt til en hyggelig prat – jeg håper vi sees i sentrum på lørdag formiddag!

Uken toppes med at søndagen tilbringes med å gjøre de siste forberedelsene til Kommunestyremøte mandag 17.juni. Dette blir et langt møte med mange viktige saker, og selv om dette har vært jobbet med de siste to ukene, så vil det naturlig nok gå med noen timer søndag kveld til å gå gjennom sakslisten og finpusse på dette.

Politisk ukeplan – uke 24

Mandag 10.juni

14.00: Amazon Grimstad FK – Nanset, J.J. Ugland Levermyr Stadion

Tirsdag 11.juni

13.00: Besøk på «Instituttet»

19.00: Styremøte Grimstad Høyre

Torsdag 13.juni

10.00-11.30: Styremøte Grimstad bolig- og tomteutvikling KF

18.00-21.00: Styremøte Grimstad Kulturhus KF

Lørdag 15.juni

12.00-14.00: Stand i Storgata med Grimstad Høyre

Søndag 16.juni

De siste forberedelsene til morgendagens kommunestyremøte, uvisst hvor mange timer dette vill ta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s