Høyres listekandidat nr 5, Øystein Møretrø:

52072444
Øystein Møretrø, listekandidat nr 5

Øystein Møretrø har lang politisk erfaring og han kjenner kommunen vår godt. Han meldte i fjor overgang fra FrP til Høyre – og vi i Høyre er glad for å få Øystein og hans kompetanse med på laget.

Øystein er 58 år, har en voksen sønn, og bor sammen med sin kone i gamle Landvik kommune på Frivoll Terrasse. Han jobber i anleggsbransjen som selvstendig næringsdrivende. Han har vært medlem av Teknisk Utvalg i flere år, og er også fast medlem av kommunestyret. Øystein er spesielt opptatt av saker innen samfunns- og miljøsektoren i kommunen og med sin yrkesbakgrunn har han god kompetanse på dette feltet.

Øystein har opparbeidet seg lang erfaring med politisk plan- og byggesaksbehandling, og er spesielt opptatt av en forenkling av plankrav på enkeltbyggesaker som ligger i kommuneplanen for boligutbygging, og at vi skal ta hele kommunen i bruk. Han har to perioder (8 år) bak seg i landbruksnemda og er også opptatt av landbruk og jordvern.

Øystein er en politiker som setter seg grundig inn sakene og er opptatt av god saksbehandling med godt faktagrunnlag. I denne perioden har Øystein jobbet spesielt med prosessen med nytt renseanlegg og e18-saken, to viktige saker for kommunen vår også i kommende periode.

Øystein har i dag skrevet et leserinnlegg som er publisert på gat.no, hvor han deler noen synspunkter rundt to viktige saker i kommunen vår; åpning for toveistrafikk i Jørgen Bangsgate og dypvannskai.

Her kan du lese hele innlegget:

Leserinnlegg av Øystein Møretrø om toveistrafikk i Jørgen Bangsgate og dypvannskai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s