Å være politiker er en fantastisk mulighet til å møte mange flotte mennesker!

Politikk er definert som aktivitet som går ut på å styre eller lede samfunnsutviklingen. Men det handler også om mennesker.

De siste ukene har jeg hatt en rekke samtaler med mange hyggelige mennesker, som enten jeg har ønsket en prat med selv, eller som har ønsket en prat med meg. Jeg har hatt konstruktive og hyggelige samtaler og møter med blant annet kommunalt ansatte, innbyggere og aktører fra næringsliv og organisasjoner.

Jeg setter stor pris på den åpenheten og de gode innspillene som kommer frem. Tusen takk til dere alle!

Og spesielt satt jeg pris på å bli stoppet på butikken av en veldig hyggelig mann som ønsket å fortelle meg hvor heldige han synes vi er som bor i Norge og hvor heldige vi er som har det så godt. Og hvor lite vi egentlig har å klage på. Han hadde bodd i Grimstad i 30 år og avsluttet vår samtale med å si: «Jeg er så glad for å bo her!». Tusen takk for en hyggelig prat, og tusen takk for at du minnet meg på hvorfor jeg gjør dette. For jeg er også veldig glad for å bo her!

Grimstad

Med hjerte for Grimstad

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s