Å drive valgkamp er både spennende og krevende. Men mest av alt kjempegøy! Og for min del begynte den allerede 15.november 2018 da nominasjonsmøtet i Grimstad Høyre valgte meg til Høyres Ordførerkandidat foran kommunevalget høsten 2019.

cropped-beate-sittende.jpg

Vi i Grimstad Høyre har deltatt på arrangementer som Landsmøte, kampanjesamlinger og lokale valgkamparrangementer, og vi hadde vår første stand i Storgata allerede i påsken. Og fra mai har vi jevnlig være ute for å møte velgere i kommune vår.

På denne reisen har jeg truffen mange interessante mennesker, både ministre og andre medpolitikere – men ikke minst innbyggere og hyggelige mennesker som jeg har hatt mange gode samtaler med. Og jeg har fått være med på mye moro.

Her kan dere se et lite utvalg av hva de siste seks månedene mine har inneholdt:

Agder Høyres Årsmøte 2019:

img_2229
Første helgen i februar avholdt Agder Høyre sitt årsmøte på Tyholmen Hotell i Arendal. Og jeg var så heldig å få spise middag sammen med Statsminister Erna Solberg!

Arrangement på Grimstad Bibliotek:

img_2326
4 Ordførerkandidater presenterte «Boka jeg vil dele» på Grimstad Bibliotek 5.mars 2019

Digitaliseringsministeren på Grimstadbesøk:

0 Nikolai Astrup 12 mars
Digitaliseringsminister Nikolai Astrup besøkte sammen med Lene Langemyr (FrP) og meg UiA og MIL-labben 12.mars. Dette er banebrytende arbeid – og utrolig viktig for næringslivet i regionen vår!

Høyres landsmøte 2019:

Det er alltid en stor begivenhet å få delta på Landsmøtet, og Agder Høyre var sterkt representert. Stortingsrepresentant Svein Harberg, Torunn Ostad fra Aust-Agder Fylkesting, og jeg representerte Grimstad. Nedenfor er noen bilder fra helgen:

Grimstad Høyre arrangerer åpent temamøte om næringsutvikling:

img_2760
Grimstad Høyre arrangerte 25.april 2019 et åpent temamøte med Næringsutvikling på agendaen. Grimstad Næringsforening v/styreleder Preben Jensen, Grimstad bolig- og tomteutvikling KF v/daglig leder Arnhild Bråstad og Næringssjef i Grimstad kommune, Bodil Slettebø deltok med innlegg og svarte på spørsmål fra salen.

Statsministeren på Grimstadbesøk:

20.mai 2019 fikk vi besøk av selveste Statsminister Erna Solberg. Grimstad Høyre inviterte i den anledning medlemmer i Grimstad Næringsforening, Grimstad min By og Gårdeierforeningen til frokostmøte på Scandic Hotell Grimstad. Her fikk Erna blant annet en fin presentasjon av FK Jerv og Grimstadbrusen – selvsagt med smaksprøve!

Etter frokostmøtet ble jeg med Erna til Voksenskolen – Norges første skole for personer med demens. Statsministeren trakk frem betydningen av god demensomsorg, og var imponert over det hun så i Grimstad!

Besøk på «Instituttet»:

Besøk på instituttet
Stine Kocian og meg utenfor Øygardens Institutt som jeg var så heldig å få besøke 11.juni. Takk til Stine for en fin og åpen prat om frivillighet og god demensomsorg.

Stand med Grimstad Høyre:

8 Stand 15 juni
Grimstad Høyre på stand utenfor Sparebanken Sør 15.juni. Her representert ved Jan Andre Gessner Tønnessen, Beate Skretting, Torunn Ostad, Tor Eriksen og Jahn Inge Hauge.

Mathilde Tybring-Gjedde (H) på Grimstadbesøk:

19.juni var vi så heldige å få besøk av Mathilde Tybring-Gjedde (H) fra Stortingets utdannings- og forskningskomite. Linda Dagestad Øygarden fra Arendal Høyre, Torunn Ostad fra Agder Høyre og jeg fikk en fin omvisning av daglig leder Tor Åge Fjukstad på det nye I4Helse-senteret ved UiA. Dette er helt unikt!

Etter besøket på UiA tok vi Mathilde med til fagskolen for en prat med dem om videre satsning på Fagskolen i Grimstad. Grimstad er en viktig skoleby i vår region!

img_3155
Marianne Brandett (fra Eydeklyngen), Beate Skretting (Ordførerkandidat Grimstad Høyre), Mathilde Tybring-Gjedde (Stortingets utdannings- og forskningskomite), Gunnbjørg Engehagen Tveiten (Sørlandets fagskole), Torunn Ostad (Agder Høyre) og Per Høyum (Sørlandets fagskole)

Næringsministeren på Grimstadbesøk:

img_3182
Besøk av Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen under Stortingets «Småbedriftsturne». Her på møte med representanter fra Grimstad Næringsforening 28.juni 2019 i lokalene til JBU.         Svein Harberg (Stortingsrepresentant fra Grimstad og Agder), Beate Skretting, Torbjørn Røe Isaksen og Torunn Ostad (Agder Høyre).

En velfortjent pause fra valgkampen:

12 Bryllup 5 juli 1
5.juli tok jeg en liten pause fra valgkampen og nøt dagen og mitt eget bryllup!

Stand med Grimstad Høyre:

img_3755
Grimstad Høyre på stand under nattåpent i Grimstad Sentrum. Sigrid Bakken, Øystein Møretrø, Jahn Inge Hauge og jeg koste oss uten for biblioteket med mange hyggelige samtaler med folk som kom innom for å slå av en prat.
14 Stand 19 juli
Team Høyre i Grimstad og Agder på stand under nattåpent 19.juli 2019
15 Stand 19 juli
Fylkesordførerkandidat Arne Thomassen og meg

Stortingspresidenten på Grimstadbesøk:

Stprtingspresidenten
14.august fikk vi besøk av Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen. Sammen med Linda Dagestad Øygarden besøkte vi Fladefjell andelsbarnehage. Stortingspresidenten leste fra boken Mina og løven for de eldste barna og pratet med dem om demokrati og det å si sin mening. Og alle barna fikk hver sin utgave av boken.

Stand under Arendalsuka:

17 Stand under Arendalsuka 14 august
Per Øyvind Erlandsen, Nils Erik Henriksen og meg på stand for Høyre under Arendalsuka.

Kunnskaps- og integreringsministeren på Grimstadbesøk:

Kunnskapsminister jan Tore Sanner og meg
15 august 02019 besøkte Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner og jeg Eide Barnehage og Hokus Pokus Barnehage. Her fikk vi et godt innblikk i hvordan de jobber med tidlig innsats og læring gjennom lek. For noen flotte barnehager vi har i Grimstad!

Stand med Grimstad Høyre:

19 Stand fevik 17 august
Sølvi Larsen Braathu, Nils Erik Henriksen og meg på stand i øs-pøs-regnvær på Fevik lørdag 17.august.

Digitaliseringsministeren på Grimstadbesøk:

Åpning i4Helse 30 auguist 2019
Utrolig stas å få delta på den høytidelige åpningen av I4Helse-senteret ved UiA sammen med Digitaliseringsminister Nikolai Astrup den 30.august, sammen med Agder Høyres Stortingsrepresentanter Ingunn Foss, Norunn Tveiten Benestad og Svein Harberg.
landvik skole med digitaliseringsministeren
Besøk på Landvik skole. Rektor Gunhild Espeset og flere av elevene ved skolen holdt en fin presentasjon hvor Digitaliseringsminister Nikolai Astrup og jeg fikk et innblikk i hvordan de jobber med digitalisering i skolen. Hver elev har en Ipad, de driver med koding, og de har digitalisert hverdagen sin på en systematisk og imponerende måte, mye ved hjelp av pilotprosjekt og EU-midler. Utrolig gøy å høre om hvordan alle elever, inkludert de med lese- og skrivevansker faktisk opplever å mestre i hverdagen! Tusen takk for at vi fikk komme på besøk!

Stand med Grimstad Høyre:

img_4245
Grimstad Høyre på stand i Storgata 31.august. Her representert ved Lisbeth Udjus, Beate Skretting, Øystein Møretrø, Hanne Bie-Lorentzen-Schultz og Thor Egil Erlandsen.

 

Team Høyre
Valgkamp er GØY – og vi i Team Høyre ønsker alle et godt valg!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s