Nå har det gått noen dager, og det begynner å synke inn at Høyre fikk flest stemmer ved valget i Grimstad i år, og at jeg ble valgt til byens ordfører for de neste 4 årene etter at forhandlingene landet.

Jeg er takknemlig for hver stemme til Grimstad Høyre, og for hver personstemme både til meg selv og til alle de andre kandidatene på vår liste. Takk for den tilliten som dere velgere har vist oss. Det er med ydmykhet og stor glede at vi nå forbereder oss til å ta fatt på den jobben som ligger foran oss de neste 4 årene. Tusen takk!

Vi i Grimstad Høyre har brukt valgkampen godt til å bygge et solid og sammensveiset lag. Jeg har tro på at det er viktig å forankre den gode dialogen og samhandlingen internt i partiet for at vi skal kunne gjenspeile det i samarbeidet med de andre partiene. Dette var mitt største fokus i valgkampen, sammen med å formidle Høyres verdier og å fronte våre saker på en saklig og tydelig måte.

Jeg vil også takke Grimstad Høyre for en veldig god valgkamp. Ingen nevnt – ingen glemt. Det er lagt ned en enorm innsats av svært mange mennesker, og innsatsen gjennom utforming og produksjon av Høyres program, planlegging og gjennomføring av valgkampen ved stands og husbesøk, leserinnlegg, oppmuntrende og gode innspill, råd, veiledning og støtte, viser hvilken arbeidskapasitet og engasjement for politisk arbeid som ligger hos den enkelte. Takk til dere alle for at vi i TeamHøyre klarte å gjennomføre valgkampen på en slik måte at vi samlet kom styrket ut av den.

En stor takk også til alle de andre politiske partiene i Grimstad for en god valgkamp. Jeg er glad for at det var stort fokus på de lokale sakene, og for at vi har hatt en hyggelig og god tone underveis i disse månedene som valgkampen satt sitt preg på hverdagen vår. Jeg ser frem til å jobbe sammen med dere de neste 4 årene.

29. oktober konstitueres det nye Kommunestyret, og frem til da vil mye av tiden gå med til forberedelser og fordeling av plasser i de ulike råd, styrer og utvalg. Jeg er trygg på at vi i fellesskap skal komme frem til en god fordeling og en god løsning for veien videre.

Med åpenhet, respekt og tillit til hverandre har jeg tro på at vi skal jobbe godt sammen, både oss politikere i mellom, men også i samhandlingen mellom politikere og administrasjon.

Tusen takk for tilliten, for alle hyggelige hilsener og tilbakemeldinger etter valget, for blomster og støtte. Det har vært rørende, og ikke minst svært oppmuntrende og inspirerende.

Og sist, men ikke minst – gratulerer til alle som ble valgt inn i Kommunestyret fra de ulike partiene – jeg gleder meg til å jobbe sammen med dere de neste 4 årene!

Beate

Blomster

2 kommentarer »

  1. Gratulerer med det flotte resultatet for Høyre. Lykke til som ordfører og med arbeidet med gode og fremtidsrettede løsninget for kommunen.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s