I dag møter hundrevis av forventningsfulle barn og ungdom i Grimstad kommune opp til første skoledag av et nytt skoleår. Og alle er spente på hva dagene og årene skal fylles med.

De minste barna går inn i skolegården for første gang, og fulle av forventninger møter de lærere og medelever. Litt skummelt for noen, kjempegøy for mange – og jeg er helt sikker på at det kribler i magen for både barn og foresatte. En ny epoke i livet starter, og jeg ønsker dere mange gode år på skolebenken!

Jeg er veldig glad for at vi denne uken har kunnet ta imot nye spente førsteklassinger på skolene våre – med fysisk oppmøte. I år var det ingen selvfølge. Og selv om det blir en litt annerledes velkomst i år på grunn av situasjonen med koronapandemien, så er jeg glad for at skolene og SFO er åpne og klare for å ta imot barna våre.

Mange elever har gledet seg til at skolen skal begynne igjen, kanskje ekstra mye i år siden våren ble så spesiell. Jeg vet at mange har savnet medelevene sine, skolens trygge rammer og lærerens tilstedeværelse. Og selv om hjemmeskole fungerte greit for de fleste elevene, og noen til og med synes det var en fin ordning – så er det godt at hverdagen begynner å normalisere seg.

Jeg håper alle barn og ungdom i Grimstad får en fin start på skoleåret og ønsker lykke til med skolestart til barn, foresatte, lærere og ansatte i skolen!

Og husk å minne hverandre på å vaske hendene og holde avstand 😊

bilde elev

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s