Ja, det ser ut til at jeg traff spikeren på hodet i gårsdagens innlegg og satt fart på en viktig retningsendring i organiseringen av enkelte prosesser i Grimstad Kommune. Innlegget mitt resulterte i en lengre reportasje i Agderposten (http://www.agderposten.no/nyheter/hardt-ut-i-egen-blogg-er-formannskapet-blitt-en-gutteklubben-grei-1.2463725) med påfølgende oppfølgingsartikkel (http://www.agderposten.no/nyheter/full-forvirring-om-dato-for-omstridt-avgjorelse-1.2463992) hvor Ordføreren ser ut til å både beklage manglende protokollføring og love bot og bedring.

Personlig er jeg svært tilfreds med at det ser ut til at mitt enkle blogginnlegg (det første noen gang publisert …) medfører at det for alvor tas tak i denne alvorlige situasjonen. Og det gleder meg at jeg har mottatt massiv støtte i form av positive tilbakemeldinger fra både politiske kolleger i kommunestyret og en rekke andre engasjerte personer.

Med bakgrunn i alle de alvorlige sakene som har ridd oss som en mare de siste årene, så er det i mine øyne særdeles viktig at vi følger spillereglene, etterlever lovverket og fører åpne demokratiske prosesser som gjenskaper den tilliten som både administrasjon og politikere er avhengige av for å drive kommunen slik at vi kan levere gode tjenester til våre innbyggere.

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s