En lokalpolitikers hverdag er spennende og variert, og noen ganger krydres den med litt ekstra spennende innhold. Denne helgen har jeg hatt gleden av å delta på Høyres Kommunalkonferanse 2018 i Stavanger. En helg fylt av inspirasjon, læring og erfaringsutveksling sammen med 700 politiske kolleger fra kommuner og fylker fra hele landet.

Det er fantastisk lærerikt å få tilbringe en helg sammen med engasjerte politikere fra små og store kommuner som hver seg har mange av de samme små og store utfordringene som vi har. Men felles for oss alle er at vi er stolte av den kommunen vi bor i og vi vil alle kommunen vår det beste.

Erna har sammen med sine ministre og sammen med teamet i Høyre sentralt fylt min helg med mange gode innspill blant annet til hvordan vi skal jobbe med kvaliteten i de kommunale tjenestene, hvordan vi skal videreutvikle gode omsorgstjenester og hvordan vi skal jobbe for å løfte de elevene som trenger det mest i skolen. Og nå som vi går mot et nytt kommunevalg og står midt oppi jobben med å utforme det programmet som skal stake ut kursen for arbeidet vårt i Grimstad de neste 4 årene så er det verdifulle innspill å ta med seg.

Og på veien hjem ble vi med et brak minnet om hvor viktig det er med god samferdselspolitikk slik at vi får bygget gode og sikre veistrekninger ettersom bakhjulet på bussen falt av i fart – veien var heldigvis bred og god slik at alt endte godt. Takket være en solid og trygg ledelse (bussjåfør Arne Thomassen) som manøvrerte oss trygt i sikkerhet og fikk kontroll på situasjonen og deretter skaffet både redningsbil og ny transport – så var vi på veien igjen etter en drøy halvtime og jeg kom hjem tidsnok til å lese meg opp på ventende sakspapirer foran ukens møter. Det kaller jeg god krisehåndtering og effektiv ledelse! Det er Høyre det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s