I dag rundet jeg 2500 visninger på bloggen min. Og med 26 innlegg i de tre månedene jeg har skrevet om min hverdag og mine tanker som politiker i Grimstad, så gir det i snitt nesten 100 visninger på hvert innlegg. Det synes jeg er veldig hyggelige tall. Ikke helt på høyden med de største bloggerne i Norge – men så er jeg heller ingen «rosablogger» … Jeg innser at nedslagsfeltet er noe mer begrenset. Men uansett, jeg synes det er veldig hyggelig at mange mennesker har besøkt bloggen min så langt.

I USA er politiske blogger, nyhetsblogger og blogger om teknologi, TV, sport og annet like stort som det vi i Norge kaller rosablogger. Mens i Norge er det f.eks få politiske blogger som virkelig setter dagsorden.

Men på de tre månedene jeg har blogget har jeg faktisk fått en del oppslag i pressen og satt dagsorden i noen saker. Jeg fikk blant annet store oppslag da jeg skrev om mine tanker om opprettelsen av en politisk styringsgruppe for oppfølging av en av våre såkalte «varslersaker» den 5.august. Og kort tid etterpå ble styringsgruppen nedlagt.

Og som lokalpolitiker i en mellomstor kommune med ca 23 000 innbyggere og hvor Høyre ved forrige kommunevalg fikk 1685 stemmer – så er jeg veldig tilfreds med oppslutningen om bloggen min så langt. Og med en kommune i stadig utvikling og med mange spennende ting som skjer og utallige store og små saker og utfordringer som preger hverdagen til oss lokalpolitikere – så er det mye spennende å skrive om også fremover!

bilde 1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s