Takk til nominasjonskomiteen som viste meg tillit og nominert meg på 1.plass – og takk til Nominasjonsmøtet som i går kveld enstemmig valgte meg til Grimstad Høyres ordførerkandidat foran Kommunevalget 2019.

Jeg er ydmyk og rørt over støtten partiet og medlemmene i Grimstad Høyre viser meg – og jeg er stolt over at jeg får stå på en liste sammen med så mange dyktige Høyrefolk. Gratulerer med nominasjonen til hver og en!! Sammen er vi er Team Høyre! (og jeg deler denne blomsterbuketten med dere!!)

blomster

Jeg ser frem til innspurten av sittende kommunestyreperiode, og jeg ser frem til å gjennomføre en spennende valgkamp og ta fatt på 4 nye innholdsrike år etter valget i 2019!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s