I det adventstiden senker seg over oss går det også mot innspurt for årets politiske aktivitet. Alle utvalgene har hatt årets siste møter og det gjenstår kun et ordinært kommunestyremøte 10.desember (dog med mange og viktige saker) før året avsluttes med budsjettmøtet 17.desember.

For min del krydres desember også med et styremøte i Grimstad Kulturhus KF og et styremøte i Grimstad Bolig- og Tomteutvikling KF, som henholdsvis nestleder og styreleder i disse selskapene. Så litt sakspapirer innimellom julebaksten får jeg finne tid til.

Men – budsjettet er nettopp fremlagt og størstedelen av arbeidet med å sy sammen et alternativ til Rådmannens budsjettforslag er tilbakelagt. Små endringer frem mot behandlingen i Kommunestyre den 17.desember kan forekomme – men det blir eventuelt bare mindre justeringer. Og dermed kan jeg tenne første lys i adventsstaken med god samvittighet – og for første gang på lenge – se frem til en uke helt uten politiske møter.

Og gleden denne uken blir å delta på førjulsfest på skolen sammen med jentene mine.

God 1.søndag i advent.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s