Adventstiden er over oss, men hverdagene varer en liten stund til før juleferien kan starte. Årets siste ordinære kommunestyremøte står for tur og mandagskvelden går nok i sin helhet med til det. Utfra sakskartet å bedømme så kan vi se frem til en lang kveld – det er mange saker som skal opp til handling.

Vi skal behandle reguleringsplaner, planstrategi, eierskapsmelding, IKT-plan for skolene, planprogram for ny E-18, søknad om tilskudd til åpen barnehage, lokalisering av svømmehall (en sak som for øvrig utsettes for videre utredning), og utvidet interkommunalt samarbeid for skatteoppkreverfunksjonen for å nevne noe. Av de 19 sakene som skal behandles denne kvelden så er det flere saker som jeg forventer kan skape både debatt og engasjement. Så det blir nok en innholdsrik kveld på Rådhuset også denne gangen.

For de som er interessert og som vil ta en titt på sakene så finner dere de her: https://www.grimstad.kommune.no/politikk-og-organisasjon/politikk/politisk-motekalender-og-saksdokumenter/

Før uken er over skal også årets siste styremøte i Tomteselskapet avholdes og vi kan også der se tilbake på et innholdsrikt år. Vi er kommet godt i gang med arbeidet med områdereguleringen på Omre, vi har også solgt de siste industritomtene i Østerhus samt flere boligtomter. Vi er således tilfreds med året og ser frem til å jobbe videre med de prosjektene vi har på gang. Det er gledelig å jobbe sammen med et engasjert styre og en dyktig daglig leder som holder tak i all selskapets drift med stø hånd.

Håpet denne uken er at snøen venter enda noen uker med å komme, og at vi kan vente til jul med å glede oss over den. Og selv om ukens store høydepunkt nok allerede har vært, med en fantastisk ettermiddag i Kulturhuset og Allegros «Nøtteknekker», så blir det nok en fin uke likevel. Men gleden over å få med meg en av årets store juleforestillinger tar jeg med meg inn i uken som kommer – og jeg er mektig imponert over alle den skapergleden og engasjementet som finnes i kommunen vår. Det oste av glede og julestemning i Kulturhuset i helgen.

Jeg ønsker alle en god 2.søndag i advent!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s