Lave skuldre og brede smil på årets vakreste eventyr og Norges viktigste politiske verksted: Høyres Landsmøte 2019. Agders delegasjon ankom utover formiddagen (hovedsakelig med Norwegian fra Kristiansand – i rute og uten innstilte fly!) Konferansehotellet på Gardermoen med godt humør og klare for en inspirerende helg sammen med gode Høyrevenner fra hele landet.

Høyres visjon er et samfunn med muligheter for alle. Et samfunn hvor alle, uansett bakgrunn får brukt sine evner til det beste for seg selv og samfunnet. Men vi står foran nye skifter, og spørsmålet er da hvordan vi skal vi klare dette uten å sette enkeltmennesker på utsiden? Vi må skape muligheter for alle i en ny virkelighet!

Som leder av et moderne, liberalkonservativt parti er Ernas svar på dette at «Vi må investere enda mer i mennesker. I menneskers kompetanse, i menneskers rom for å skape og i menneskers mulighet til å lykkes.»

For det å vite at du er nyttig for andre menneske og at det er noen som er avhengige av at nettopp du møter opp og utfører de oppgavene du har påtatt deg er viktig for hver enkelt av oss. Vi må forstå at alle mennesker har en drøm om å være til nytte for andre og å bidra til samfunnet. Vi må forstå vår samtid og vi må ha virkelige løsninger på virkelige problemer for virkelige mennesker. Vi må skape en politikk som investerer i mennesker slik at drømmen kan bli til virkelighet for enda flere – også når teknologi endrer seg.

Denne helgen legges grunnlaget for fremtidens politikk og noen av temaene vi skal behandle og jobbe med er:

  • Velferd i kommunen
  • Lokal verdiskapning
  • Utenrikspolitikk med muligheter for Norge
  • Gjeng- og ungdomskriminalitet skal bekjempes
  • Løft for barn og unges psykiske helse
  • Stans utslippene – ikke utviklingen. (For som Erna sa det «seier er det eneste som er godt nok i klimakampen!)

Jeg gleder meg til en helg med påfyll av gode politiske løsninger –som også kan implementeres lokalt hos oss i Grimstad Kommune.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s