Hovedaktiviteten denne uken blir utvilsomt mandagens kommunestyremøte. Vi har denne gangen svært mange saker til behandling! Og enkelte av sakene er ganske store og av veldig viktig betydning for kommunen vår, slik som utvikling av Gundersholmen, ny svømmehall, alternativ opplæringsarena, vedtekter og rammeplan for SFO, plan for «Leve hele livet», bruk av iMal i begynneropplæringen i lesing i Grimstadskolen, oppgradering av Torvet, plansaker på både på Fevik og Støle, Veteranplan, årsregnskap og tertialrapport.

Saksliste til Kommunestyrets møte 17.juni: https://sru.grimstad.kommune.no/api/utvalg/200219/moter/429592/dokumenter/0

Vel, dette blir vårhalvårets siste kommunestyremøte og det medfører en liten pause i lesing av sakspapirer til over sommeren (med unntak at et ekstramøte i Teknisk Utvalg 2.juli).

Onsdag denne uken får vi besøk av stortingsrepresentant og medlem av utdannings- og forskningskomiteen, Mathilde Tybring-Gjedde. Hun er i byen for å besøke I4Helse på UiA og Fagskolen.

Også denne uken avsluttes med valgkamp – og Grimstad Høyre har stand i Storgata ved Sparebanken Sør. Vel møtt til en hyggelig prat – jeg håper mange tar turen til sentrum på lørdag formiddag!

Politisk ukeplan – uke 25

Mandag 17.juni:

13.00 – 14-00: Gruppemøte

14.00 – 22.00(?): Kommunestyremøte med orientering fra Agenda Kaupang, Generalforsamling i Grimstad Eiendomsutvikling AS, Orienteringer fra Rådmann, ordinær saksliste og forespørsler.

Onsdag 19.juni

12.30 – 13.45: Besøk på I4Helse, UiA

14.00 – 14.45: Besøk på Fagskolen

Fredag 21.juni

13.00 – 14.00: Møte Grimstad bolig- og tomteutvikling KF, avklaringer Morholtåsen

Lørdag 22.juni

12.00 – 14.00: Stand i Storgata med Grimstad Høyre

2 kommentarer »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s