Høyres listekandidat nr 4, Sigrid Bakken:

50512367
Sigrid Bakken, listekandidat nr 4

Sigrid Bakken er ei positiv og blid dame fra Kroken. Sigrid kommer fra vest i Telemark og har bodd i kommunen siden 2000 da hun giftet seg med en Grimstadmann. Hun har en aktiv hverdag med jobb og tre barn i skolealder, og interesser som frivillighetsarbeid, friluftsliv, samfunnsspørsmål og politikk.

Sigrid vil veldig gjerne være med å bidra til en god utvikling av kommunen vår og brenner for at menneskene hun har rundt seg skal ha det godt. Sigrid har i flere år vært aktiv i Grimstad Høyre og har sittet i styret i flere år, både som vara og som fast medlem. Sigrid har også vært vararepresentant til helse- og omsorgsutvalget i inneværende periode.

Foran høstens valg står Sigrid som nr 4 på listen til Høyre og er klar for å gjøre en innsats i Kommunestyret de neste 4 årene. Sigrid sine hjertesaker er skole og barn og unges oppvekstvilkår. Sigrid brenner også for at vi skal ha gode omsorgstjenester i kommunen vår og er opptatt av helse og eldreomsorg. I tillegg synes Sigrid det viktig at vi i Grimstad skal føre en offensiv næringspolitikk for å legge til rette for god næringsutvikling og fremtidens arbeidsplasser.

Forleden sendte Sigrid et leserinnlegg til Grimstad Adressetidende der hun tar opp viktigheten av kunnskap og mestring i skolen og hvor viktig det er å ha et kontinuerlig fokus på kampen mot mobbing. Alle barn skal ha det godt i Grimstadskolen!

Team Høyre
Team Høyre

Her kan du lese hele innlegget hennes: 

Leserinnlegg av Sigrid Bakken om trygghet og mestring i skolen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s