Høyres listekandidat nr 2, Lisbeth Udjus:

50515535
Lisbeth Udjus, listekandidat nr 2

Lisbeth Udjus er ei blid og positiv dame som har vært med i Grimstad Høyre i flere år. Lisbeth er et kjent ansikt for mange som innehaver av Sport1 i Storgata hvor hun tar godt vare på sine kunder sammen med Mary-Ann G. Evensen og deres ansatte. Lisbeth har 3 voksne barn og 2 barnebarn, og har bosatt seg i sentrum sammen med sin mann.

I denne kommunestyreperioden har Lisbeth vært vararepresentant til både Kommunestyret og til Teknisk Utvalg. Lisbeth har møtt flere ganger i Kommunestyret og har dermed erfaring med politisk arbeid i Grimstad og er godt kjent med kommunen vår.

Lisbeth sine hjertesaker er barn og unge og deres oppvekstsvilkår, og hun brenner for skolepolitikk som er et viktig tema for Grimstad Høyre. I tillegg er hun opptatt av at vi skal ha et levende sentrum. Ved høstens valg stiller Lisbeth som nr 2 på listen til Grimstad Høyre og er klar for å gjøre en jobb for kommunen de neste 4 årene.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s