Høyres listekandidat nr 6, Nils Erik Henriksen:

50187129
Nils Erik Henriksen, listekandidat nr 6.

Nils Erik Henriksen er en mann med bred erfaring, både fra yrkeslivet, ulike organisasjoner og tidligere politisk arbeid. Han er 57 år, bor i sentrum sammen med sin kone og har 3 voksne barn. Nils har flere perioder bak seg i kommunestyret, og vart vært fast medlem av Teknisk Utvalg to perioder frem til for fire år siden.

De siste 4 årene har han vært varamedlem for kommunestyret og meldte for et par år siden overgang fra Frp til Høyre. Etter en lite pause fra fast medlemskap i kommunestyret, så er han nå klar for å gjøre comeback i kommunestyresalen for fult og stiller til valg som Høyres listekandidat nr 6.

De to siste årene har Nils vært styremedlem av Grimstad bolig- og tomteutvikling KF ved siden av å møte i Kommunestyret som vararepresentant. Nils er også opptatt av idrett og frivillighet og har flere år bak seg som engasjert styremedlem i Amazon Grimstad FK hvor han la ned mange dugnadstimer.

Nils har en variert bakgrunn fra næringslivet og er i dag rådgiver for SmartMøbler for fair Deal AS. Med sin yrkesbakgrunn og tidligere politiske verv er det ikke unaturlig å nevne at Nils er opptatt av næringspolitikk. Han brenner for handel og sentrumsutvikling og at vi skal legge til rette for å skape gode arbeidsplasser i kommunen vår. Teknisk sektor og plan- og byggesaker er også av hans interessefelt.

Grimstad Høyre er glad for at Nils vil påta seg en ny runde med politiske oppgaver i kommunestyret, og hans erfaring og kompetanse vil komme godt med de neste 4 årene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s