Høyres listekandidat nr 7, Per Øyvind Erlandsen:

2 Per Øyvind
Per Øyvind Erlandsen, listekandidat nr 7.

Per Øyvind Erlandsen er 47 år, har to barn i tenåra og er bosatt på Vik. Han har de siste 20 åra jobbet med gjenvinning og utnyttelse av ressurser fra både avfallsbransjen og industri. Siden mars 2019 har han jobb for Lindum AS som er fremst innen nytenkende og verdiskapende avfallshåndtering – for miljøets skyld. Dette er Lindums visjon, og med en stor interesse for miljø og klima passer denne jobben Per Øyvind svært bra. Per Øyvind jobber som forretningsutvikler innen biologiske prosesser, men har tidligere flere hatt roller som styreverv, daglig leder, logistikksjef og salgssjefroller fra tidligere arbeidsforhold.

De siste 6 årene har Per Øyvind sittet som styremedlem og varamedlem i Grimstad Høyre og han har vært vara til kommunestyret de to siste periodene. Han sitter også i representantskapet til Agder Renovasjon og er varamedlem til Kontrollutvalget.

Som politiker ønsker Per Øyvind blant annet å jobbe med rusproblematikken for barn i skolepliktig alder, og vil jobbe for gode løsninger for å forebygge dette.

For Per Øyvind er næring og handel også viktig, og han ønsker å bidra til å legge til rette for at industri og næring skal ha en god utvikling og at Grimstad kommune skal være en kommune som ønsker å legge til rette for denne utviklingen – og være en Ja kommune.

Per Øyvind ønsker også at vi skal se på alternative arealer for dypvannskai utenom sentrum, gjerne i samarbeid med private aktører.

Han har også fokus på viktigheten av å ha langsiktige planer for tomteutvikling og tenke på blant annet jordvern, fordi vi har et unikt landbruk her i Grimstad som er viktig å ta vare på.

Per Øyvind er også opptatt av Grimstad som en kystkommune med en fantastisk skjærgård og unik ressurstilgang. Havet inneholder også biologiske ressurser som kan gi økt verdiskaping innen produksjon av biodrivstoff, kjemikalier, medisiner, mat og andre samfunnsnyttige produkter!

Per Øyvind er opptatt av klima, miljø og gjenvinning, og har god kompetanse på dette feltet med sin yrkeserfaring. Han er også opptatt av landbrukspolitikk og jordvern. Ellers har Per Øyvind barn og unges oppvekstsvilkår, samt idrett, kultur og frivillighet som sine hjertesaker, og brenner for at vi skal ta vare på vår kystkultur.

Og nå er han klar for å gjøre en jobb i kommunestyresalen etter valget, og vi i TeamHøyre i Grimstad er heldige som har Per Øyvind med på laget med sitt brennende engasjement og brede kompetanse!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s