Høyres listekandidat nr 3, Jan Andre Gessner Tønnessen:

1 Jan Andre
Jan Andre Gessner Tønnessen, listekandidat nr 3.

Jan Andre er en familiemann som har en aktiv hverdag med små barn. Han jobber med prosjekt og personalledelse i egenetablert virksomhet. Jan Andre er opprinnelig fra Moy, men har nå bosatt seg i sentrum.

I flere år har Jan Andre vært aktiv i styret i Grimstad Høyre, men ønsker nå å bli mer politisk aktiv og stiller som Grimstad Høyres 3.kandidat på listen foran årets kommunevalg.

Jan Andre brenner for at kommunen skal yte god service og levere gode tjenester til våre innbyggere, og er opptatt av at vi skal ha kontroll og styring på både økonomi og drift av kommunen vår. Som arbeidsgiver og prosjektleder har Jan Andre god kompetanse på økonomistyring og ledelse. Han er opptatt av at vi skal ha en offensiv næringspolitikk slik at vi legger til rette for arbeidsplasser og utvikling av næring og handel i kommunen vår.

Som far er Jan Andre opptatt av å fortsette den gode utviklingen vi har i Grimstad ifht fritidstilbud og idrett. Her er det viktig at kommunen er positiv og legger til rette for initiativene som kommer fra klubber og foreninger i kommunen vår.

Ellers er Jan Andre opptatt av miljø og kanskje spesielt det som påvirker lokalt med forsøpling av kyst og byområder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s