Et inspirerende avbrekk i den politiske hverdagen denne helgen på Høyre nasjonale konferanse for folke- og tillitsvalgte på Gardermoen.

Et knippe gode Høyre ordførerkolleger samlet på konferanse

Og jeg ble utfordret til å hold et innlegg om hvordan vi i Grimstad gjennomførte valgkampen i 2019. Hyggelig å få dele vår erfaring med gode politiske kolleger på vei inn mot en ny valgkamp i 2023.

Det er godt å kjenne på at den lange pandemien vi har vært gjennom er på vei til å ebbe ut. Helt over er den ikke, men at det igjen er mulig å samles på konferanser gir mulighet for å finne tilbake til den gode lagfølelsen.

Jeg har deltatt på mange gode digitale møter og konferanser de siste to årene, og det har stort sett fungert overraskende bra. Men det er ingen tvil om at det de gode relasjonene bygges ved menneskemøter.

Denne helgen har store deler av Høyrefamilen vært samlet på Gardermoen, med ordførere, varaordførere, gruppeledere og foreningsledere. Til inspirasjon, motivasjon og lagbygging.

Det har vært en fin helg med verdifullt påfyll som jeg tar med meg hjem. Og det handler i stor grad om å bygge det gode laget.

«Vi må henge sammen, hvis ikke blir vi hengt hver for oss» (Jan P. Syse).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s